vložit recept

Podívejte se na nalezené recepty dle Vašich kritérií

Sterilované vepřové rizoto se zeleninou
Recept číslo: 52440

Sterilované vepřové rizoto se zeleninou

Autor: verca
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Maso očistíme, opláchneme a nakrájíme na kostky. V kastrolu rozpálíme sádlo a necháme na něm zpěnit nadrobno nasekanou cibuli. Přidáme mletou papriku, vložíme maso, osolíme, opepříme a ve vlastní… Více »

Vepřové maso sterilované ve vlastní šťávě
Recept číslo: 52291

Vepřové maso sterilované ve vlastní šťávě

Autor: repa
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Syrové maso opláchneme, odstraníme kosti, nakrájíme na plátky a zlehka naklepeme. Z obou stran mírně osolíme a uložíme do sklenic. Zavíčkujeme, urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce sterilujeme po… Více »

Hovězí maso sterilované ve vlastní šťávě
Recept číslo: 52448

Hovězí maso sterilované ve vlastní šťávě

Autor: verca
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Syrové hovězí maso očistíme, omyjeme, nakrájíme na plátky a mírně naklepeme. Z obou stran osolíme. Rozdělíme do sklenic a ihned uzavřeme. Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu… Více »

Vepřové plátky sterilované ve slaném nálevu
Recept číslo: 52332

Vepřové plátky sterilované ve slaném nálevu

Autor: verca
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Maso očistíme, vykostíme, opláchneme, nakrájíme na plátky a ty mírně naklepeme. Kosti a kůže dobře povaříme v osolené vodě. Maso rozdělíme do sklenic, zalijeme horkým nálevem z vařených kostí a ihned… Více »

Vepřové plátky sterilované v sádle
Recept číslo: 52333

Vepřové plátky sterilované v sádle

Autor: Jana
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Maso očistíme, vykostíme, opláchneme, nakrájíme na plátky a mírně naklepeme. Z obou stran osolíme a rozdělíme do slenic. Zalijeme převařenou vodou a rozehřátým sádlem a ihned zavíčkujeme. Urovnáme… Více »

Sterilované pečené vepřové maso
Recept číslo: 52335

Sterilované pečené vepřové maso

Autor: repa
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Maso očistíme, opláchneme, prošpikujeme česnekem, osolíme, posypeme kmínem a vložíme do pekáče. Podlijeme vodou a ve vyhřáté troubě upečeme do poloměkka. Během pečení podléváme vlastní šťávou,… Více »

Vařené vepřové maso sterilované
Recept číslo: 52336

Vařené vepřové maso sterilované

Autor: repa
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Maso očistíme, opláchneme, vložíme do kastrolu a zalijeme vodou. Osolíme a povaříme. Ještě horké nakrájíme na kousky, kosti odstraníme a maso rozdělíme do sklenic. Zalijeme horkou vodou z vaření a… Více »

Vepřový guláš sterilovaný
Recept číslo: 52337

Vepřový guláš sterilovaný

Autor: repa
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Maso očistíme, opláchneme a nakrájíme na kostky. V kastrolu rozehřejeme sádlo, zpěníme na něm nadrobno pokrájenou cibuli, přisypeme mletou papriku, přidáme maso, ochutíme solí a pepřemm, zvolna… Více »

Sterilované vepřové maso v mrkvi
Recept číslo: 52339

Sterilované vepřové maso v mrkvi

Autor: verca
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Maso očistíme, důkladně opláchneme a nakrájíme na kostky. V kastrolu rozehřejeme máslo, orestujeme na něm nadrobno nasekanou cibuli a poté zalijeme vodou. Přidáme maso, osolíme, opepříme a krátce… Více »

Smažené sterilované vepřové kotlety
Recept číslo: 52437

Smažené sterilované vepřové kotlety

Autor: repa
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Vepřové maso opláchneme, vykostíme a pokrájíme na plátky. Okraje nařízneme a kotlety zlehka naklepeme. Ochutíme solí, pepřem, obalíme v mouce a z obou stran dorůžova osmažíme na rozpáleném sádle.… Více »

Vepřové maso na houbách sterilované
Recept číslo: 52438

Vepřové maso na houbách sterilované

Autor: verca
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Vepřové kotlety opláchneme, vykostíme, nakrájíme na plátky, okraje nařízneme a maso zlehka naklepeme. Z obou stran osolíme, opepříme a obalíme v mouce. V pánvi rozpálíme sádlo a kotlety na něm… Více »

Sterilovaný segedínský guláš
Recept číslo: 52439

Sterilovaný segedínský guláš

Autor: repa
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Maso očistíme, opláchneme a nakrájíme na kostky. V kastrolu rozpálíme sádlo, necháme na něm zpěnit nadrobno nasekanou cibuli, přidáme mletou papriku, vložíme maso, osolíme, opepříme, přisypeme kmín a… Více »

Pečené vepřové maso sterilované
Recept číslo: 52442

Pečené vepřové maso sterilované

Autor: repa
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Maso očistíme, důkladně omyjeme, ochutíme solí, kmínem, vložíme do kastrolu a ve vyhřáté troubě upečeme. Mezitím nasekáme cibuli a udusíme. Poté maso umeleme, přidáme pepř, cibuli a nakrájenou… Více »

Vepřové vnitřnosti sterilované
Recept číslo: 52443

Vepřové vnitřnosti sterilované

Autor: Jana
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Vepřovou hlavu a vnitřnosti vložíme do osolené vody, povaříme a nakrájíme. Rozdělíme do čistých sklenic, zalijeme vývarem z vaření a ihned zavíčkujeme. Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce… Více »

Uzené vepřové maso sterilované
Recept číslo: 52447

Uzené vepřové maso sterilované

Autor: verca
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Uzené maso důkladně omyjeme v teplé vodě, propláchneme studenou vodou a pokrájíme na větší kusy. Rozdělíme do sklenic a zavíčkujeme. Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po… Více »

 
 
 
TOPlist